Laget i mitt hjärta? Det är Brynäs det!

Jag började heja på Brynäs när jag var 11 år. Anledningen? För att Lars-Göran Nilsson (även kallad ”Virvelvinden från Vuollerim”) var så jäkla snygg. Det var under de åren som Brynäs vann det mesta som gick att vinna, och man hade ett stjärnlag. Vad sägs om Tord Lundström, Håkan Wickberg, Wille Löfqvist, ”Virus” Lindberg, Stig och Börje Salming…jag kan fortsätta länge!
Under dessa år följde jag varenda hockeymatch och kunde en hel del nördiga saker om laget. Så är det inte längre, men det är fortfarande Brynäs som är mitt lag. Med få undantag har man kanske inte varit så jättenöjd som supporter de sista åren, men det spelar ingen roll.
En gång per säsong så brukar jag och Terje åka upp till Karlstad och se våra lag. Jag tror jag varit i Karlstad tio gånger nu, och inte fått se Brynäs vinna en enda gång. Är glad som en lärka när vi åker upp, och betydligt beskedligare när vi åker hem.. 🙂

Jag brukar inte fira när jag fyller jämna år, gillar inte stora födelsedagsfester. När jag fyllde 40, så frågade Terje hur jag ville fira dagen. Han fick veta att jag ville åka bort och hitta på nåt. ”Men inte nån jäkla cabaré, revy eller nåt!” Inte vidare lätt för karln att hitta på nåt då, eller hur?
Men han gav mig en present som hör till topp-tre i mitt liv! Jag fick åka till Gävle och gå på hemmamatch!!

gavlerinken
Denna bild använde jag som julkort detta år. Vilka som fick det? Utvalda Färjestadsfans.. 🙂

Dagen efter matchen åkte vi ut en sväng, jag ville ju bli fotad vid en Brynässkylt!

brynäs
Har ni sett så vackert motiv?! 🙂

Det här är en av de bästa födelsedagarna i mitt liv! För det första så var ju idén helt underbar, hade aldrig ens tänkt mig detta. Vi hade två intensiva dygn där jag njöt till fullo.
Dagen efter matchen var vi inne i Brynässhoppen där jag som extra grädde på moset fick välja en present. Nördigt? Yes! Men så himla kul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.