Jag har varit fullt upptagen med slutuppgiften till högskolan sista tiden. Tyckte inte att jag fick till den ”snärt” i texten som jag ville ha. Därför tog uppgiften lite längre tid än jag hade tänkt mig. När den sedan skickades in, så ville jag bara ut! Vädret var ju helt magiskt förra helgen…!
Så vi gjorde i ordning en kaffekorg och tog med fotoprylarna och stack ut. Vi hamnade på ett naturreservat utanför Åmål, som heter Yttre Hedane. Det var så himla fint där, lagom gula träd. Men trots det så infann sig inte magin i bilderna. Jag vet inte om det beror på att solen sken för skarpt, så att det frätte ut bilderna – men de blev inte som jag tänkt mig. Å andra sidan fick jag ju en härlig eftermiddag. Jaja… 🙂

Eftersom jag inte fick till bilderna, så började jag leka med dom istället. Jag älskar citat. Citat som bara fångar livet – på en enda mening. Eller som får dig att förstå livet. Det är sånt som ger mig lite vardagslycka.

Här är mina favoriter: When you´re dead, you don´t know that you´re dead. It is difficult only for the others. It is the same when you´re stupid… (sug på den ett tag 🙂 )
En annan goding är: If I cut you off, chances are you handed me the scissors  🙂
Denna då: Be careful when you blindly follow the masses. Sometimes the M is silent 🙂 🙂

Så här är mitt försök till att göra nåt kul. När jag googlade på roliga texter om träd, så visade det sig att det inte fanns så många. Så ber om ursäkt för nivån här! 🙂

IMG_8492 kopiera

 

IMG_8484 kopiera 2

 

IMG_8487 kopiera

 

Men när jag satt och gjorde detta inlägg, så kände jag att det blev lite väl sirapssött. Så jag försökte vässa till det lite..

IMG_8496 kopiera

 

IMG_8489 kopiera

 

IMG_8520 kopiera

Sådär, bilderna är forfarande lika dåliga, men citaten kanske mildrar eländet lite 🙂

Ett litet tips, om du som jag älskar citat. Gå med i Pinterest, det är en guldgruva där. Man hittar citat som passar till allt. Det kvittar om man är glad, ledsen eller förbannad. Pinterest har det rätta för dig! (Och nej, jag är inte sponsrad, älskar bara stället! 🙂 )

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.