Jag har inte någon ”agenda” på bilderna jag lägger ut på torsdagarna. Det är enbart magkänslan som styr.
(Om ni är intresserade så sitter jag faktiskt och sittdansar nu – har ni hört Jess Glynne på Spotify? Om inte, se till att göra det snabbt som f#¤) Det var en parentes  🙂

Det brukar vara händelser under veckan som styr torsdagsbilderna. Kanske nåt fikasnack, om jag hört nåt intressant på radio, eller sett nåt tv-program. Bilderna jag valt idag är tack vare att jag scannade in bilder i söndags, fick se dessa bilder – och har gått flinat sen dess.

Tre tjejer i New York, kan det vara kul? Jo, det var det verkligen! Jag har en kompis i New York. Vi blev brevvänner när vi var 13 år, och har hållit kontakten sedan dess. Otroligt! Maria (ja, hon heter också så), har varit hos mig i Åmål och hälsat på. Två gånger har jag varit hos henne i New York. Helt otroliga resor! Har man varit i ”the big apple”, så glömmer man det aldrig, och jag förstår varför man kallar det ”städernas stad”. Jag längtar ständigt tillbaka hit.
Första resan till NY var ihop med Ulrika (min systers äldsta dotter). Vi hade en resa utöver det vanliga, för Maria är världens bästa turistguide!

En av dagarna skulle ägnas åt shopping. Serious shopping! Vi skulle åka till ett ställe utanför NY som heter Riverhead. Där är det stort, otroligt stort! Och vi shoppade som aldrig förr. Det gick inte att få in en knappnål i bilens bagage när vi åkte hem.

mariaåmaria
Det här är endast en promille av kassarna. För på ett outlet i USA så är det fina priser. Och är dessutom dollarn låg, så gör man riktiga kap!

I alla fall. Maria hade aldrig varit i Montauk, och det låg ju i närheten. Skulle vi inte passa på att åka dit, nu när vi ändå hade hyrt en bil? Sjävklart! Eftersom det låg så nära var det ju korkat att inte åka dit ju…(Ulrika och jag hade ju bara hört talas om Montauk från ett Vänneravsnitt, så vi var förstås också väldigt nyfikna på att se stället – Vännerfantaster som vi är!)
När vi hade kört i två timmar hade vi fortfarande inte kommit fram till destinationen. Hm…nära??? 🙂 Men vi nådde stället. Till slut!

mariaåulrika
Tror du att vi är trötta eller? Shoppat en hel dag, för att sedan köra ett antal timmar. Ett enda ställe var öppet, och där vi käkade Chicken Nuggets. De smakade så gott!

mariamontauk
Soooo…Have you ever been to Montauk? Yes. I. Have! Men den där förbannade fyren på tidningen hittade vi faktiskt inte fast vi försökte.. 🙂

När vi pratar om denna resa så kommer alltid trippen till Montauk upp. Det var liksom den som färgade hela resan. Och vi skrattar faktiskt lika gott nu som vi gjorde då 🙂

Maria!
I had to write about our trip to Montauk. The hysterical one 🙂 I suppose we´ll see the lighthouse on our next trip? 🙂 The best trip with princess One, Two and Three 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.