Jag har turen att ha ett helt gäng okomplicerade personer runt mig! Lyckligtvis har vi samma intresse 🙂 Alldeles nyligen var vi på en utflykt ihop. Det som fascinerar mig mest med dessa människor är att vi inte tröttnar på varandra. Vi träffas ju ett par gånger i veckan, men det finns alltid nåt att prata om!

Vi har ju ett, än så länge, hemligt projekt ihop. Förhoppningsvis kan vi snart släppa på infon om vad vi ska göra – men inte än! Varje fredag träffas vi dessutom på AW och har nån timme eller två med gott tjöt. Har man nån fundering, eller kört fast fotomässigt så släpper det snart i detta sällskap.
I helgen åkte vi till Falköping på en tripp. I denna stad finns en väldigt skön typ som lotsade oss hela dagen. Jag förstår inte hur han kan hitta alla dessa ställen vi var på! Men tack Pelle, du är för skön alltså!

Första stoppet var på en liten tågtur på en torvmosse. Jag ska i ärlighetens namn säga att jag inte lyssnade så mycket här, fullt med älgflugor – do the math…!

-7779
Så här tjusiga är vi alltså.. 🙂 Kallt som attan var det, och fighten mot älgflugorna var intensiv!

De flesta av oss dokumenterade den lilla järnvägen.

-7840
Såhär gott folk, är det att umgås med fotografer. Vi är inte kloka, och jag har utpressningsmaterial så jag klarar mig ett längre tag.. 🙂

Där de andra dokumenterade den lilla järnvägen så gick jag igång med att fota skakisar. Jag har ärligt talat inte många skarpa kort från tågtrippen, jag gick liksom inte igång på rälsen…

-7866-2
Här är min egen personliga favorit från dagen. Jag gillar den riktigt mycket, även om jag förstår att många har svårt för dessa skakbilder.

-7921
Det var en rätt så gråmulen dag, vilket gjorde att jag hade lite problem med att få rätt inställningar på kameran. 90 procents frustration i början, så det svors en del kan jag säga!

-7975
Lyckligtvis så studsade en del bilder fram när jag fick se dom i datorn, för i kameran såg de inte så värst upphetsande ut!

På detta första stopp fick vi massor med guidning, och karln som berättade historien för oss kunde massor. Dessvärre så kan TILTphotogroup ibland bete sig som en bångstyrig klass. Och så var det nog här. Jaja…Lena, Terje och Anders – ni var väldigt disciplinerade! 🙂

Utanför en av byggnaderna på området tog jag min första skarpa bild

-8054
Herregud, detta är en trädälskares våta dröm 🙂 Här stod jag länge och fotade! 🙂

Efter detta första stopp skulle vi åka till några farbröder med bilar och motorcyklar som intresse. Pelle skulle bara visa oss ett av Falköpings mest fotograferade ställe först. Vad han inte räknat med var att dessa människor såg nåt annat än vad han såg. Så resultatet blev 7 personer som kröp på knäna i en stubbåker.

åker

-8140
Här har 3 av dom rest sig upp. Det är de två personerna som gått vilse och fotar med Nikon. Ni ser vilka problem de tydligen har med att fota mig.. 🙂

-8119
Den sköna fru Tingberg på promenad.

Vi åkte iväg till nästa ställe, en gård där det var ett par sköna farbröder som hade MASSOR med motorcyklar och ett par bilar! Har aldrig sett nåt liknande, och då är jag inte ens intresserad av motorer i någon form! Här stannade vi ett tag, och jag tror en hel herrar i sällskapet fick leva ut sin dröm här. Det var också på detta ställe som tröttheten gav sig till känna, för det var fnittrades en hel del!

bil
Lincoln….

-8261
Vad detta är? En kviga fotograferad på brödernas gård. Här hamnade vi en bra stund! Men vill bara lägga ut denna bild så att ni får en uppfattning om hur Terje ser ut när han ser mig. Varenda gång!  🙂

-8284
Här är en del av sällskapet. Love you guys! Ni är inte kloka på nåt ställe, och det är så uppfriskande! Känns oerhört befriande att få umgås med människor med samma intresse, och där inte nåt man gör är för knäppt!

 

6 reaktioner på “När livet går som på räls…”

 1. Är fåordig ibland, du vet. Säger bara, härliga och snygga bilder!! stämningen, variationen och att ni är lite tokiga 😉 🙂

  1. Tack snälla du! Längtar efter dig! Nu är kursen i det närmaste slut, och jag är på G! 🙂
   Blir så glad över dina ord, tar dom till mig!

   1. Jamen längtar också! Orden har ingen överdrift, enbart äkta och sanna.
    Snart tar vi en sån där mysig fikapratskrattallvarstund 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.