Visst känns det som om man busade med varandra mer för några år sedan? Speciellt vid födelsedagar och så.De där dagarna när man gick och lade sig och undrade hur länge man fick sova, eller OM man fick sova!
Personligen gillade jag inte buset nåt vidare, det är liksom inte min grej att hamna i centrum. Jag mår bättre om jag får passera som den ”lille beige kunden” i Macken. Du vet, han som inte ens får larmet att funka 🙂 Det är min typ av tillvaro. Att få se och iaktta lite sådär från sidan. Sedan handlar det nog i ärlighetens namn om att jag inte har nån kontroll vid dessa tillfällen, det är andra som styr tillvaron, och det kan vara nog så jobbigt. Föga förvånande så gillar jag inte överraskningar alltså 🙂

Nog sagt, jag lever med en som gillar sånt bus, och som inte har nåt emot överraskningar. Han har ju därför inga problem att hamna i centrum. Men framför allt så fyller han vid rätt tidpunkt på året. När man kan ha kul och när det är utetemperatur. Sommaren ja…!

När jag skriver detta så sitter jag och räknar och blir lite lätt kallsvett, för bilden jag ska lägga ut nu är 26 år gammal. Men herregud, det är ju min nuvarande ålder ju! (26 alltså 🙂 )
Bilden är alltså från Terjes 30-årsdag, och vi hade goa´vänner som busade en del. Skulle tro att de hade rätt kul när de ritade och gjorde i ordning vår ”parabolantenn” 🙂

Terje30
Måste säga att de hade rätt bra fantasi faktiskt. Tycker faktiskt parabolen är skitsnygg! Jag och Terje då? Snygga? Njaeeeej – ”scheptisk” faktiskt 🙂

terje30_2
Sitter och flinar med hela ansiktet nu, vilka minnen! Och plåten, den spikade han fast!

Om vi vet vilka det var som gjorde detta? Jepp! Skulle tro att de läser detta blogginlägg faktiskt, och visst är det härligt att ha vänner som tänker på en?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.