Jajamen! Jag tror att jag känner någon som hamnat i tatueringsträsket! I våras var vi iväg och tatuerade oss. På hemvägen tror jag orden ”aldrig mer” yttrades… 🙂 Jag tror även att jag hörde nåt om att ”jag har hellre gallsten”. Men nu var det alltså dags igen.
I måndags åkte jag och herrn i huset till Kristinehamn. Lite kul att ha en extra semesterdag bara sådär! Lite extra tid i bilen för lite gött tjöt.

Denna gång var det faktiskt frun i huset som var först i kö, men de bilderna kanske Terje bloggar om, så jag lägger inte in dom här. Hur som helst så är jag så himla nöjd – och är nu trädlover på riktigt!

-7630
Såhär hade han tänkt sig. Vågen (Susanne) håller mig (skorpionen) och Terje (lejonet) i sina vågskålar. Tanken och känslan i denna tatuering är otroligt fin. Önskar bara att det var jag som hade kommit på idén.

-7635
Jag tror faktiskt inte att han önskade sig gallsten en enda gång. Inte vad jag hörde i alla fall… 🙂

-7638

-7652
Jag börjar ta form! Och när man tror att Rebecka är klar med motivet, då börjar hon fylla i – och så blir ju bilden ännu bättre. Helt otroligt att få följa, och se hur allt börjar växa fram.

-7669

-7678Här börjar det bli dags för Terjes lejon…

-7696
Och när man som fotograf inte riktigt tänker sig för.. 🙂 Blev bara full i skratt när jag såg detta, och får väl se det som att jag är en liten bonus i bilden!

-7726
”Terje” börjar ta form…

-7751
Förstår ni hur duktig hon är? Otroligt!

-7755
Såhär blev det färdiga resultatet. Ser ni vilken skillnad den ”vita färgen” (det som fyllts i) gör?! Det ger det där lilla extra som lyfter alltihop!
Jag har funderat lite på det här med tatueringar, och tror att den första tatueringen ofta är en känslomässig sådan. Alltså motiv som betyder nåt speciellt och har att göra med personer. Sedan tror jag det växer litegrann, och att man vid nästa tillfälle gör motiv som kanske betyder mycket för ens personlighet. Jag säger inte att det är såhär, men tror att det är så påfallande ofta. Kan bara se hur detta utvecklats för egen del – och nästa besök i Kristinehamn – rätt kaxigt skulle jag nog tro att det blir! 🙂

Ja, såhär blev det alltså. Om det blir nåt mer besök? Only time will tell – men jag vet… 🙂 🙂

Vill ni se delar av mitt resultat, får ni gå in på Instagram och leta upp ”mariasklick”… 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.