För några år sedan tillbringade jag en hel del tid i Årjäng. Hade lärt att känna världens roligaste tjej där, och vi träffades en del. Milda makter vilka grejor vi var med om! Tack vare henne lärde jag att känna personer som jag aldrig hade fått träffa annars, och tack vare henne körde jag bil i Stockholm en fredagskväll. Jag! I Stockholm?! Det kommer aldrig att hända igen, men bara så du vet. Jag har gjort det!

Vi var också på en resa till Rhodos tillsammans. Jag hade tänkt att lägga ut någon bild därifrån, men jag kan inte använda en enda bild från trippen. Och DÄR fick du säkert en bild i huvudet. Fel, fel, fel…! 🙂
Jag hade nämligen kladdat med ett finger på linsen, så vartenda kort har ett ljuvligt, romantiskt skimmer – det hade säkert varit kul om det hade gällt bröllopskort, men här var det ju semesterminnen. 🙂

Men det var ett gruvligt hålligång på denna resa, tror inte jag skrattat så mycket på någon av mina resor. Det var också på Rhodos jag lärde mig vilken ”effekt” Black Russian har efter en dag i solen. Man blir jätteglad!
Det var också på här som vi på ”Sällskapsresemanér” stoppade en taxi för att åka på ett disko. Han tittar på oss, skakar på huvudet och kör oss 25 meter 🙂 (Och då hade vi ända letat efter diskot i en timme redan! 🙂 )

Det var också under denna resa som det här med att sola top-less hade slått igenom. Mina två resekamrater slängde behån rätt snabbt på den överfyllda stranden. Efter två dagar slängde jag också min, och badvakten kommer som skjuten ur en kanon och ber mig sätta på den! Han sade bara till mig, ingen annan på hela badstranden! Så snygga brön hade jag! 🙂
Ja, kära nån vilka minnen! Men med denna donna hade man kul jämt!

Vem hon är? Känns hon igen?

mariagunilla2
Namnet är Gunilla, och på bilden hette hon Johansson. Det gör hon inte längre..! 🙂
Såhär tjusiga var vi i alla fall när vi kom hem. För hem kom vi faktiskt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d