Det närmar sig en födelsedag. Inte för min del. Eller jo, men det är nån månad kvar.. 🙂

Jag har gått en match med mig själv om detta inlägg. Det här med navelskådande är jag inte så glad i. Man kan ju aldrig ta tillbaka det som man en gång skrivit. Jag försöker att vara personlig, utan att bli för utlämnande, och kan jag hålla det på den nivån är jag nöjd. Men för att beröra måste man ju ge lite av sig själv, eller hur? Hur som helst, jag vill inte att detta ska vara ”hennes” blogg, eller en blogg om sorg – så är det inte. Man måste våga välja livet. Det har vi gjort.
Samtidigt måste man våga fira livet och inte motsatsen. Ända sedan det hände har vi försökt ”fira” hennes födelsedag. Det hade hon velat, som det energipiller hon var. Så på hennes födelsedag åker vi först till henne med en bukett av hennes favoritblomma (gul gerbera), sedan går vi ut och fikar – allt i hennes anda. Ibland fikar vi med nån av hennes kompisar, ibland med någon av våra vänner.

Som du förstått blir bilden idag ett kort på en av de goaste ungar som funnits. (Det tycker ju vi i alla fall. 🙂 )

terjesusannemallis
En bild från Mallorca från vår första utlandsresa. Här ligger hon i Medelhavet tillsammans med favoriten i alla lägen! 🙂

På vägen hem från Arlanda, närmare bestämt i Värmlandsbro, så pillade Susanne ut sin första tand – och i och med det raderade hon hela resan.. 🙂 🙂 🙂 Att vi hade varit utomlands struntade hon totalt i, gluggen i munnen var mycket viktigare!

 

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.