I helgen var det ju ljusfest i stan. Om man är fotointresserad tar man med kameran ner till stan, det är bara så. Jag slogs återigen av hur otroligt mycket folk det var ute. Det som jag reagerade på är att det inte var som det brukade. Fråga mig inte vad som saknades, men nåt var det. Vet att en av initiativtagarna inte varit med och arrangerat i år, och det märktes. Allt det där lilla extra runt omkring fanns helt enkelt inte i år.

Men jag fotade ju förstås ändå…

-7487
…som sagt – det hör liksom till när man har detta intresse. Men alltså, det här med mörkerfoto är trixigt alltså, det har åkt många kort i papperskorgen!

Det är svårt att fota i sin egen stad. Man är så van att se vyerna, att man inte ser det vackra som faktiskt finns. Jag funderar om jag ska försöka bli turist i min egen stad nån gång.

-7520
Jag undrar om bilderna skulle se annorlunda ut då. Pratar man med turister, så höjer de Åmål till skyarna för sin skönhet. Hur är det med dig, ser du den?

Det ska erkännas att inspirationen inte var på topp, jag kände helt enkelt inte riktigt för att fota. När man är på rätt humör brukar man komma in i ett flow, som gör att man glömmer tid och rum. Det hände inte igår…

-7537
….men när jag tog denna bild kände jag att jag närmade mig detta tillstånd. Jag är så svag för skakisar, och nu testade jag en ny metod. Tycker att den funkade, och kommer definitivt att testa den igen. För här gick jag igång med besked! 🙂

Annars då? Jo, njöt faktiskt mest av andra människor och vin denna kväll. 🙂 Var mest nöjd över att jag kunde äta vad jag ville, och dricka vad jag ville utan att allergin bröt ut. Det är viktigare än allt annat. Det kanske till och med är så att det börjar vända, och att all egenvård jag gör börjar resultat. Håll tummarna för det! Jag inser att det inte kommer att bli som förut, att jag troligen inte kommer att kunna äta allt. Gudarna ska veta att jag inte är bortskämd efter det sista året, och jag är himla glad för allt som funkar….! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.