Jag har som sagt grottat ner mig lite i gamla kort igen. Passade på att scanna lite foton under semestern. Det blev några ögonblick av nostalgi. Fastnade lite vid några kort, satt och mindes hur det var då. Ibland önskar jag att man kunde konservera vissa ögonblick i sitt liv,  känner ”tänk om jag vetat hur mitt liv skulle bli”… Så känner nog de flesta av oss, när vi sitter där med facit i hand.

Det skiljer fyra år på bilden jag lägger ut idag. Och NU tror ni att jag fått totalt hjärnsläpp 🙂

mamma60
Men se, det har jag inte. Detta kort togs på min mammas 60-årsdag, som vi firade på Trägårn´ i Göteborg, ihop med släkt och några vänner.
After Dark uppträdde, och det var helt fantastiskt att se dom! (Satt så nära Lasse Flinkman att jag kunde se plåstren på hans häl, men det är en helt annan historia! 🙂 ) Vi hade en helkväll, och är glad att jag har det kvar i minnet.

Differensen på fyra år då? Har ni räknat ut det? Jo, om fyra år är jag lika gammal som mamma är på fotot. Och 60 år, låter det inte förskräckligt gammalt? Känner mig dock inte så på insidan.
Och mamma, lika vacker som alltid!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.