Det har snurrat till och blivit lite mycket runt mig nu. Det är verkligen jättekul, jag gillar ju när det är lite tempo runt mig. Däremot ser det ut som om det blir lite väl mycket ett tag, men jag reder ut det också.

Jag har kommit in på en högskoleutbildning som heter ”att skriva för webben och interaktiva medier”. Låter fint va? 🙂 Allt sedan jag skrev detta inlägg, så har jag känt en längtan att få mer kvalité på mina blogginlägg. Jag vill att de ska beröra, och få folk att känna. Det behöver inte nödvändigtvis bli så varje gång. Men jag vill att det ska vara substans i inläggen.
Jag hittade kursen på Södertörns högskola, och kände att det var precis det jag ville! Att utveckla mitt skrivande, framför allt i denna blogg. Jag vill ju inte bara att ni ska bli berörda, vill ju att det ska ”kittla” i mig när jag skriver också. Otroligt nog kom jag in! Så just nu så sitter jag och ska göra ett blogginlägg/intervju om Fritiof Andersson. Det ni! 🙂
Första uppgiften består alltså i att göra intervjun samt att skapa en blogg på wordpress. Så under min studietid kommer jag att häcka på två ställen. (Får se om jag behåller denna blogg sedan 🙂 ) Som vanligt när jag gör wordpressbloggar, så pillar jag in absurdum med bloggen. Bygger om, byter teman och färger. Får se hur den ser ut när jag är nöjd.

Ovanpå allt detta har vi startat upp ett projekt i vår fotogrupp TILT. Det är hemligt än så länge, men det kommer att bli jobb. Mycket jobb, men roligt sådant. Så fort jag kan så kommer jag att släppa nyheten.

Allt detta gjorde att jag beslutade mig för att dra ner på lite aktiviteter på Fotosidan. Jag kommer inte att hinna med, och då är det bättre att dra i handbromsen före. Allt strul med hälsan i somras, gjorde att jag insåg att jag inte är varken osårbar eller ung. Jag har varit trött ett tag, och känner att jag faktiskt inte orkar på samma sätt.
Men hur hänger detta samman med rubriken då? Jo, jag har fått mail och annan respons på att jag gjort skillnad i gruppen jag var med i. Som det har glatt mig! Att folk tar sig tiden att skriva en rad i forumet, och att maila mig och skriva att de kommer att sakna mig! Det har glatt mig nåt oerhört, och jag inser att jag faktiskt betyder något. Det har väckt tankar i mig, och jag kommer att göra detsamma för människor som betyder något för mig. (Jag gör det faktiskt redan nu, men kommer att säga det oftare!)

Så här kommer en bild från en himla härlig kväll med mina vänner i TILT. En bild som inte är så speciell, men kvällen var det! 🙂

-7364

Sen är det ju lite annat kul som hänt också! Självförtroendet har fått sig en riktig boost, och jag njuter!!

Kolla! Jag vann!! (Alltså, ni får göra er omaket att klicka er in på bilderna, och titta på min Svalbardbild!) Wiiiie!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.