Ibland blir det så uppenbart att tiden sprungit iväg. Det blev så himla tydligt när jag scannade in bilderna i somras. Människorna på en del bilder är i en del fall både yngre, och smalare… 🙂

Dagens bild är så himla söt. Som vanligt när Terje är med i bild, så är det barn eller djur i närheten. De gillar honom och det är ömsesidigt! Han är faktiskt gudfar till ett av barnen på bilden (och far till det andra 🙂 )

koffeochsusanne
Men herregud, ser ni hur ljuvlig denna bild är? En ung Terje, skulle tro runt 27 år. Men kan ni gissa vilka barnen är?
Att det är Susanne till höger är väl rätt uppenbart. Till vänster om sig har hon en av sina (och mina) bästa vänner. Jag brukar åka buss med honom med jämna mellanrum. Resan till Säffle går så himla fort när vi åker, för det är gott tjöt hela vägen. Fast han har varit dyr för mig. När jag skulle byta dator hade jag bestämt mig för en pc. Efter en bussresa till Säffle med honom, så blev det en mac… 🙂 Han är också den ende jag känner som vunnit en Rockbjörn i musik.
En otroligt go´kille är han i alla fall den där Kristoffer Ljung!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.