Jag tänkte att jag skulle variera mig lite på torsdagsinläggen. Har försökt att få till olika sorters bilder, men det strular lite. Så om ni tycker jag varierar mig alldeles för lite, så beror det på att bloggen inte ”tar” alla bilder.. 🙂

Vi gör ett nytt försök. Vet ni att Åmål brann ner 1901?Jo, så var det! Helt otroligt när man tänker på det. Eftersom jag haft lite ”försänkningar” i stans brandkår, kan man bara ana hur svårt det skulle varit att släcka/försöka släcka denna brand. Omkring 800 människor gjordes hemlösa. Med tanke på att de flesta hus måste varit av trä, så kan man bara tänka sig hur snabbt förloppet måste varit…
Ni ser kyrkan i bakgrunden va?

Åmålsbrandenblogg

 

Och det är ju självklart inte jag som tagit bilden…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.