Ja, då var det #throwbackthursday igen. Gillar torsdagsinläggen. Det gör ni också – det ser jag på statistiken.. 🙂
Det är ju skolavslutningstider nu. Då är det ju nästan ofrånkomligt att man tänker på sin egen skoltid. Ni kommer inte att tro det, men de första två åren av min skoltid lite jobbiga. Inte på grund av min lärarinna, hon var världens bästa. Men jag var såååå blyg! Vågade nästan inte svara på tilltal i skolan, och det var en pina om fröken frågade nånting. Var rädd för att svara, och att säga fel. Och så jag längtade himla mycket efter min mamma….!

Det har ni nästan lite svårt att tro nu va´? Jag är ju inte direkt tyst nu liksom… 🙂 Men så var det. Om jag kommer ihåg rätt, så följde min mamma mig till skolan varenda dag de första två åren. Nåt som jag egentligen skulle ha klarat själv, kan man tycka.

Har i alla fall hittat några bilder från min första avslutning, och på en av dom var en kompis med mig. Hur i all världen kunde jag fixa det?

mariaexamen
Tjusigt värre, och väldigt kort klänning….

Pia-Lena och jag
Och här är jag tillsammans med kompisen som heter Pia!

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.