Jag försöker nog lufta kameran någon gång i veckan. Det ger mig lugn, jag tänker bättre om jag har en kamera i näven. Låter knepigt, men så är det….! Det kanske inte blir nåt vidare resultat, troligt är att jag tar om de där bilderna jag ”redan tagit”. Men det spelar inte så stor roll, för det är känslan att ”idag är kanske dagen jag tar DET DÄR fotot”.

Gissa om man blir lycklig när man hittar ett helt nytt ställe helt utanför Åmål? Jaja…helt nytt är det förstås inte, det har ju legat där i all evinnerlig tid – men jag har inte varit där.. 🙂 Det här stället hade liksom allt. Fin natur, vatten, plus det viktigaste – ljuset föll helt fantastiskt där och gav stället en väldigt mystisk känsla. Jag/vi kommer att åka tillbaka!

Faktum är att jag längtar…

-1686
Älskar våren med alla sina gröna nyanser. Det är svårslaget….!

-1723
Var det någon som sade vattenspeglingar…? Att jag gillade det? Nääääää….

-1733
Gissa vem som kläckte idén till Jordskott? 🙂

-1749
Det var otroligt mycket frömjöl i vattnet, men tyckte på nåt sätt att dom tillförde nåt till denna bild…!

-1750
Jag veeeeet – men det är ju så kul!

-1759
John Bauer? Känslan finns där definitivt!

Måste ju lära mig fota porträtt….det är ju så himla kul. Tycker vi.

-1714
Ser muntert ut va? 🙂

Nä….dags att fortsätta redigera bröllopsbilder. Kommer nog nåt inlägg… 🙂

2 reaktioner på “Olsens på äventyr? :-)”

  1. Du är ju grym på att ta kort. Vet precis vart jag ska åka och ta kort på Molly❤️ Ser nästan ut som ett ställe dit vi red när jag red ute i slommerud.

    1. Hihi ..tack Malin! Molly är så söt så henne kan inte någon misslyckas med!
      Stället vi hittade är en bit bortom Korsbydammen, fast vi åkte in vid skjutbanan (på väg till Mo). Det var så himla vackert där!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.