Ja…nu närmar det sig…

Pingst – hänryckningens tid…! För 30 år sedan vid denna tid var det jäkligt hänryckt – då gifte sig det vackra paret på denna bild! 🙂

Två unga och väldigt kära 25-åringar steg in i Åmåls kyrka. Och när jag tänker tillbaka känns det som om det var igår, åren har gått så fort! Denna pingst firar vi faktiskt pärlbröllop!

Hela bröllopsdagen var sådär härlig bara. Jag har hört att det är många som är så nervösa inför själva vigseln, men det var inte vi. Faktum är att vi stod och fnissade precis innan dörrarna slogs upp. Helt lugna! Jag gillar inte att vara i centrum, men denna dagen gjorde det mig inte ett dugg – vi hade bara kul och njöt av stunden.

Livet blev väl inte precis som vi hade tänkt oss, men för vem blir det det? Gudarna ska veta att vi har testats, men vi har klarat av det. Och gjort det förbaskat bra till och med. Vi har växt ihop av alla svårigheter, och det är jag riktigt tacksam för!

Bröllop mariaterje web
Så här vackra var vi alltså för 30 år sedan, ser ut som igår eller hur?

009 (kopia)
Såhär såg det ut efteråt. Susanne vägrade gå till mig eftersom jag inte såg ut som jag brukade. (Stämmer bra det.. 🙂 )

Jag njuter av att få dela livet med min bästa vän, den som får mig att skratta som ingen annan. Att han dessutom känner mig bättre än jag känner mig själv är bara att tacka för. Så på pingstafton blir det klackarna i taket – eller i alla fall en himla go´måltid! Fira ska vi!

Grattis till oss! 🙂

 

14 reaktioner på “#throwbackthursday”

    1. Visst är vi Anna-Karin?! Vi ska ta ut svängarna och bara må gott till helgen! Tusen tack!

        1. Om du bara visste vad dom orden värmer Anna-Karin! Vi fattar nog inte själva att vi orkat igenom allt faktiskt….!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.