Jag hade nog inte tänkt att jag skulle göra nåt inlägg om Åmåls fotofest på denna blogg. Men man är så genomsyrad av fotografi och bildtänk efter denna vecka – så det får bli så. Men det blir en lightvariant. Fru Olsen har en soffa som skriker efter henne… 🙂

Det som genomsyrat hela fotofesten denna gång, är att det är bilder med så himla mycket känsla. Jag tänker då främst på Anna Clarén och Peter Gerdehags underbara foton! Här blir ett väldigt yvigt axplock från veckan som gått. Finns inte en röd tråd hur ni än försöker se den!

 

Vecka började för min del med att jag och Mimmi vaktade Fotomaran. Tyvärr var det väldigt få deltagare, i en fotoform som jag tycker är jättekul! Men det hände ändå lite spännande saker….

unnamed-3
Fru Olsen, numera känd från radio… 🙂

Dagen för båtutflykten hände det igen – finns ett namn för sådana som mig va?

PD
Stackars journalisten, han trodde nog att det skulle gå att fotografera oss ute på däck! Tji fick han. Det ösregnade! Och vågorna gick hyfsat höga. Hade inte skepparen varit en sån van skeppare, hade jag nog tyckte det varit rätt otäckt!

Vi fick i alla fall gå iland på en ö (Sandön för er som vet.. ) Ljuset var så himla tråkigt, så det var inte många foton som togs.

-1229
Det här är egentligen ett dussinkort, några flera än jag som tog samma. Men jag själv gillar bilden, och det är väl huvudsaken….

Sista dagen satt jag och vaktade på Kulturhuset, det var Claréns bilder som behövde lite tillsyn. Det här var en utställning som berörde. Flera personer kom till mig och var djupt rörda. Bilderna verkar ljuvliga, främst på grund av sin färgton, men de har en djup underton. Älskar denna utställning!
(Peter – om du läser detta! Jag kan egentligen skriva samma sak om din utställning. Det är känsla i varenda millimeter på dina foton…! )

-1285

Hände det nåt kul då? Det gör det ALLTID hos oss som anordnar detta! Vi är faktiskt ett gott gäng, som har en rätt så rå ton, men den är hjärtlig också!

FF
Detta kort kommer därför inte få någon närmare förklaring… 🙂

Nu ska jag fortsätta pilla med bloggen och mitt domännamn. Ni har hört talas om den där Murphy va? Han har en viss lag som innebär att om det kan jävlas, så gör det det…! Jepp! Ska slåss vidare med datorn och webhotellet!

 

2 reaktioner på “Nu är det ett helt år till nästa gång…”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.