Det är ingen nyhet för de som känner mig att jag är en tekniknörd. Älskar teknik av hela mitt hjärta…! För mig är själva ”jakten” på en teknikpryl lika rolig som att trycka på ”köp”. Att sitta på olika sajter och kolla produktinfo är som en våt dröm för mig… 🙂

En grej som jag varit ute och jagat i flera år är ett sånt där snyggt grått objektiv ni vet. När man ser fotografer på olika sportevenemang har de ofta liknande objektiv på sin kamera. Det är ju såååå snyggt! Två gånger har jag haft en färdig affär, men den har gått mig ur nävarna. Att säga att jag varit besviken är en underdrift, men det är väl en mening med allt.. För nu är det mitt! (Jaja…vårt då! Vi är ju två som delar på prylarna!)

Vanligtvis när vi köper nån teknik så är det ”mitt frikort” som börjar att använda det, men efter ett tag så lägger jag beslag på det. Förra helgen var det dags. Golfbanan hade öppnat för säsongen, och då brukar jag följa med och fota. Jag var salig efteråt, vilket klipp vi gjort!!! Kommer att kräva att objektivet begravs med mig, för jag kommer inte släppa det – ever!

Jag fotade, och jag njöt…..

-2351-2
Jag vet – dessa skakisar är snudd på obehagliga att se på, men jag älskar´t!

-2387
När man är ute och fotar såhär, så är det ju så kul att bara testa för att se hur resultatet blir. Helt kravlöst…

-2404
Va? Eller hur? Ser ni hackspetten? Herrejävlar vilka hål i huvudet jag hade efteråt! Mycket trä för pippin att ta sig igenom…!

-2440
Och ja…speglingar som skickade in mig i himlen…

Men min partner då? Jodå, han fastnade också!
-2426
Ni fotonördar…bländare 2.8, sketsnabb autofokus. Älskar detta – och karln på bilden förstås! 🙂

2 reaktioner på “Jag är kär!!!”

  1. 2,8 låter ju hur bra som helst, men nyfiken som jag är. Vilket objektiv är det grå.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.