Maj är en månad som innebär kluvna känslor för mig. Denna månad har varit rätt händelserik i mitt liv….. milt sagt.. 🙂
Det var i maj jag fick besked att jag hade en hyfsat allvarlig sjukdom. 2 maj för att vara exakt. Hela min omgivning (utom jag) fattade vad det var frågan om, när brevet kom att jag skulle infinna mig hos läkaren i Vänersborg – pronto…
Beskedet jag fick var inte bra, men här sitter jag nästan 30 år senare. Fortfarande vid liv!
Under många år så levde min kropp ett eget liv 2 maj. Jag kunde må hur bra som helst 1 maj, men dagen därpå var kroppen som bly. Snacka om att kroppen minns!

009maria
Detta otroligt snygga foto är från slutet av 80-talet, när min kropp busade som mest.
Kolla på mig, har ju hår i hela ansiktet.. 🙂 Finns en anledning till att jag aldrig sparar ner mitt hår, och kortet här visar varför…

Operationen som jag fick genomgå 1987 var på min/vår bröllopsdag i maj. Kan väl säga att det tog några år innan jag ville fira den. (Nu är jag inte så mycket för att fira dessa dagar ändå, men……)

Jag är av den fasta uppfattningen att man är skyldig sig själv att ersätta dåliga minnen med bra sådana. Det här med att köra i rondell (tack för mitt favorituttryck Tess!) är inte mycket för mig. Livet är för kort för att inte njuta av det, så numera firar jag/vi vår bröllopsdag. Och den 2 maj fungerar min kropp lika bra som den gjorde förut.. 🙂

Fast förresten, jag ångrar mig delvis! Bilden nedanför är från Sunne där jag och min goding firade vår 20-åriga bröllopsdag. Dagen och kvällen var helt suverän – men golfrundan….. DEN har jag förträngt! Går det att ha ”minusresultat” på en golfbana, var jag snubblande när ett sådant! Kan jag få ersätta detta golfminne, tack! 🙂

IMG_0002

Ha en skön Valborg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.