Påskhelgen blev nog inte riktigt som planerat, men alltså…när tusan blir saker och ting som man tänkt sig? Det gäller att bara sätta fötterna i myllan och gilla läget ibland. Fick ett riktigt glädjande besked på torsdag, men å andra sidan fick jag ett annat besked samtidigt som satte myror i huvudet på mig. Har jag varit ett UFO förut, är det inget mot vad jag kommer att bli nu… 🙂
Måste bara landa lite i livet känner jag, och det känns som om kameran kommer att bli en del av denna process.

Jag har faktiskt satt ena foten framför den andra väldigt mycket sista tiden! Tror minsann att jag hittat tillbaka till glädjen med att fota igen! Har inte känt det där goa´pirret när jag fotat på mycket, mycket länge! Har saknat är lekfullheten i fotandet, när man bara sticker ut och så får det bli som det blir. Helt kravlöst…Och när lusten är tillbaka så syns det i bilderna! Jag har fotat massor de sista två veckorna, och det finns ett antal bilder som jag är nöjd med. Riktigt nöjd. (Händer inte ofta!)

Har också fått kontakt med någon som gillar mina bilder, och det gav mig en sådan energiboost att helt plötsligt kom lusten tillbaka. Inser nu hur mycket jag saknat den!

Det är väl allmänt känt att jag gillar ”skakisar”, det är liksom ”jag”. Men i mitt eget huvud så känns det inte som att skakisbilderna är lika mycket värda som porträttfoto. Vilket troligen beror på mina egna hjärnspöken, vilket i sin tur gör att det bara är jag som kan ändra på det…..

Så när jag i måndags fick möjlighet att slå ihjäl några timmar så spann jag loss – med råge! Och det var KUL!

-0997
Grönt är skönt ta mig tusan…!

-1050
Aaaaaaah….aaaah….träd alltså! 🙂

-1062

-1076
Min egen favorit från dagen. Ett litet träd som ser ut som nåt göräckligt inne i kroppen… 🙂

-1096
Varför kämpar jag egentligen emot? Det är ju denna form av foto jag gillar! När en skakisbild ”sitter” blir den ju så jäkla bra!

Alla gillar inte skakisar, de kan vara snudd på jobbigt att se på, fast det viktigaste är väl att jag själv är nöjd med det jag gör….

-1110
Landstingets variant på fish-eyeobjektiv? Fasligt stort bara…. 🙂

2 reaktioner på “Jamen, nånstans är det ju bara sååå jag….”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.