Ibland när jag ser kort på mig själv, kan jag faktiskt tycka att jag ser yngre ut nu än när kortet togs. Rynkorna jag har är ju flera, men det är liksom helheten som kan fascinera ibland.
Bilden jag lagt in idag är från min 35-årsdag. Kommer såväl ihåg klänningen. Hade ynkat mig både länge och väl innan jag köpte den. På rea.. 🙂 Den var asläcker. Svart. Massor med spets, och egentligen inte min stil. Misstänker att det är därför den bara användes en gång. På min födelsedag… 🙂

012fs
Håret var krullat och permanentat. Det skulle ju vara så på 80-talet. Om det var så vackert vete tusan.
Bredvid mig i soffan sitter min goa´mamma och min syster Kerstin.

Blir lite nostalgisk när jag sitter och skriver detta inlägg. Ni som kände min mamma kommer säkert ihåg vilket helt underbar människa hon var. Alltid glad, tänkte på andra, och det pärlande skrattet. Jag tror inte jag hört en enda människa som tyckt illa om henne, det gick liksom inte! Världens snällaste mamma Carin!
(Sedan fanns det en annan sida, som vi i släkten brukade reta henne för. Hon hade nämligen lika lätt för att gråta som för att skratta. Så när vi skulle på begravning så brukade jag och Kerstin ha små diskussioner om vems ”tur” det var att sitta bredvid henne. Det var som att vrida på en kran, och det kändes sådär att sitta bredvid… 🙂  Jag måste ändå vara ärlig att säga att jag slapp för det mesta. Kerstin var den som ”åkte på” tröstandet. Om jag ska ha handen på hjärtat, tror jag att mamma föredrog att ha det så också. )

Jaja…lite minnen sådär på en torsdag var detta. Minnen som man sitter och ler med värme åt nu, men när man stod i kyrkgången på en begravning med Carin Bäckström, då log man inte…  🙂

4 reaktioner på “#throwbackthursday”

  1. Vad fina ni var där i soffan och vad skönt att kunna kolla på kort och drömma sig tillbaka

  2. Åh vad fina, vad många minnen och känslor som kom över mig❤️Mormor Carin i sin gula bil som hämtade mig och Helen på tisdagar tror jag vi fikade och köpte en leksak. Underbara människor både Carin och Kerstin❤️

    1. Men just det! Det hade jag ju totalt glömt bort Malin! ”Mormors tisdagsflickor” var ni ju ja! Det var speciella stunder
      Kan till och med känna lukten av mammas parfym…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.