Jag gillar inte att vara med på bild. Om man läser denna blogg kan man lätt få för sig att jag är en linslus – men icke! Jag tror att jag ibland med flit ”utsätter” mig för vissa saker för att se om jag vågar.
Jag har en mängd fobier, höjdskräck är en av dom. Det har ibland hänt att jag försökt spränga mina gränser, ibland har det fungerat – ibland inte. För många år sedan skulle jag göra ett sådant test på min höjdskräck. Vad gjorde jag då? Jo, åkte Loopen, och testade även Vikingaskeppet på Liseberg. Jag lovar – det har ALDRIG funnits grönare ansikte i Göteborg! Men jag testade och försökte i alla fall… 🙂
Jag var under några år paniskt mörkrädd, men det gick jag och fixade med hypnos. Kan varmt rekommenderas!
Ha! Det blir ju inte så mycket fobier kvar ser jag – men vifta inte med en spindel framför mig om livet är er kärt.. 🙂

Lite så har det fungerat med porträtten på mig. Jag ogillar att vara framför kameran, just därför så utsätter jag mig för det. För att testa och se om jag kan flytta en enda liten gräns. 🙂

Efter händelserna i vår familj 2006 kände vi att vi behövde bilder som  inte var så ”laddade”, plus att vår familj faktiskt såg ut på ett annat sätt nu. Vi bad därför två nära vänner att ta bilder på mig och äkta hälften. Vi for runt till ett par ställen runt Åmål, och de jagade oss verkligen med kameran. Kan säga att min äkta hälft är betydligt mer bekväm framför kameran än vad jag är, men tack vare honom slappnade jag av. Så…, utanför Åmål togs bilden jag älskar. Bara för att den är så himla avslappnad och naturlig är den alldeles….alldeles….

mariaterje
…ljuvlig….!

4 reaktioner på “#throwbackthursday”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.