Får se hur jag får ihop detta.. 🙂
Rubriken ovanför är titeln på en av de roligaste filmer jag vet. En blind och en döv löser ett mord, och i en av de roligaste scenerna kör den blinde, och den döve lotsar honom. Kan se den scenen hur många gånger jag vill – och ja…jag har en otroligt sjuk humor! 🙂

I alla fall, för två veckor sedan hämtade jag ut nya glasögon. Avskyr det. För det första har jag Åmåls mest osymmetriska huvud, så när jag får glasögonen att sitta som jag vill, brukar optikern bara skaka på huvudet. För det andra, jag ser dåligt…haha…..det är inte så kul… 🙂

Samma helg jag hämtade ut glasögonen, så var det så himla gott väder. Vi, mitt frikort och jag ( 🙂 ), bestämde oss för att ta en tur ut och fota lite. Bra idé! En ännu bättre idé hade varit att komma ihåg att ställa om kameran till de nya glasögonen! Grrrr! När vi väl kom på plats, så såg jag inget i sökaren, skitkul…!
(För er som inte fotar jättemycket – när man ändrar inställningen gör man det i lugn och ro inne – under inga omständigheter ute ”i fält”…)

Först försökte jag fota ändå, men inspirationen försvann rätt snabbt. Sedan blev jag bara irriterad…väldigt irriterad. Fotograferade pliktskyldigt folk på promenad. (Vi var långt ifrån själva..)

-0070
De såg ut att ha det rätt gott i solen de där damerna!

Sedan gick jag ner till vattnet, men försök att fånga vatten i rörelse. Inte lätt – försök att göra samma sak om du inte ser något i kameran – går inte. Så jag körde på i blindo.. 🙂

-0059

Sen var det den där iskanten som jag gick och kikade på hela tiden. Men solen sken så stark, så jag trodde inte det skulle gå att fotografera. Men det var där jag ”gick igång”…

-0122
Kände mig förskräckligt iakttagen av någon där…!

-0130
Träffade på en person med väldigt snygg profil – eller en spermie – välj vilket ni vill…. 🙂

-0107
Även Barbapappa var på plats… 🙂

/Blindstyret….

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.