Jag har brottats en del med detta inlägg, eller rättare sagt personerna i det. Vår familj var ju från början 3 personer, men sedan 2006 är vi en person mindre.
Det värsta jag vet är när folk tycker synd om mig, och ”lägger huvudet på sned”. Därför har jag tvekat en hel del på vilka personer jag ska få förekomma i denna blogg. Samtidigt är det ju fullständigt vansinnigt att inte ha med bilder på henne, det är ju som att förneka hennes existens, eller hur?

Så det kommer nog att bli några inlägg med en mörkhårig skönhet – dock förhoppningsvis fullständigt fria från snyfthistorier, då det inte ligger för mig. Istället så kommer det att komma goa´historier med mycket humor, för det var så mycket ”hon”, och det är mycket ”jag”.

 

När Susanne var liten så sade alltid de äldre släktingarna att de såg mer likhet mellan Susanne och min mamma än mellan mig och Susanne. Jag kan ju på ett sätt ”köpa” det, eftersom vi ju har ”stammen” i oss. Men så kommer de där bilderna när man faktiskt ser det själv.

Eller vad säger ni?

mammasusmaria
En bild på min mamma som ung. Mycket ung till och med…

Och så en bild på Susanne…
susannetony
Ljuvliga människa….!

Så en bild på mig…
Elin & Maria 231sv
När jag lade denna som profilbild på Facebook, så ylade Susannes ljuvliga kompisar till, eftersom det tydligen syns väldigt tydligt att vi är lika varandra….! De har nog en poäng… 🙂 (Där ser man vilken skillnad det gör med en peruk!)

Sådär, nu är isen bruten. Det kommer att komma fler bilder. Däremot kommer det inte att bli nåt navelskådande på ett sätt som utelämnar någon – inte min pryl ser ni… 🙂
För mig är det så viktigt att behålla integriteten hos den som inte längre är kvar hos oss och kan tillfrågas. Men vi har så himla många och goa´historier med mycket hjärta – så inlägg med mycket värme det kommer ni att få!

 

(Bilden på Susanne är tagen av Tony Berg. Bilden på mig tog Mimmi Storm)

17 reaktioner på “#throwbackthursday”

 1. åh herregud vad lika Ni är?. Jag kommer mest ihåg Susanne från när hon var liten och redan då var hon väldigt söt och fin och det höll i sig, ett släkt drag 🙂 Älskar att läsa din blogg keep up the good work.

  1. Åh Malin! Så himla glad du gör mig! En sådan här kommentar gör hela min dag! Tusen tack!
   Vi är/var lika! Men faktiskt så sade de äldre släktingarna att hon och mamma var ännu mer lika! 🙂
   Och att hon var grann – det var hon verkligen! Är så stolt över henne!

 2. En mörk skönhet?! Jag ser tre?

  När jag tänker på dig och Susanne är det samma
  goa, varma, sprudlande energi med massvis av humor och upptåg i blicken
  jag minns och samtidigt samma stora integritet, vackra människor inuti och utanpå!

  Stor kram och tack för din fina blogg

  1. Åh, vad söt du är Therese. Är alltid så tveksam när jag gör dessa inlägg, eftersom det känns att jag pillar på integriteten. Samtidigt har jag ju rätt till mina minnen liksom…
   Suger åt mig av dina omdömen! 💖
   Stor kram!

 3. En mörk skönhet?! Jag ser tre?

  När jag tänker på dig och Susanne är det samma
  goa, varma, sprudlande energi med massvis av humor och upptåg i blicken
  jag minns och samtidigt samma stora integritet, vackra människor inuti och utanpå!

  Stor kram och tack för din fina blogg

  1. Åh, vad söt du är Therese. Är alltid så tveksam när jag gör dessa inlägg, eftersom det känns att jag pillar på integriteten. Samtidigt har jag ju rätt till mina minnen liksom…
   Suger åt mig av dina omdömen! 💖
   Stor kram!

 4. Ännu en gång, du o Susanne e så lika! 🙂 fantastiskt att se! Varje gång jag ser kort på dej som liten, så ser jag Susanne, o även kortet över med peruken så e ni otroligt lika.. lika vackra, underbara, tokiga (faktiskt e det så! 😉 ) o mer än älskvärda! ? att säga tack för att du delar med dej låter kanske lite fel, men jag e glad att du gör det! Eran vackra dotter borde hela världen få se! 🙂 ♡
  stoor kraam o massa kärlek! ♡ vi ses imorrn fina! ?

  1. Men Helena! Du skriver så orden går rakt in i hjärtroten! Tusen tack!
   Jag har ju alltid lite vånda över dessa inlägg, men när jag ser responsen så blir det liksom rätt…
   Epitetet tokig tar jag till mig med glädje!
   Stor kram!

 5. Ännu en gång, du o Susanne e så lika! 🙂 fantastiskt att se! Varje gång jag ser kort på dej som liten, så ser jag Susanne, o även kortet över med peruken så e ni otroligt lika.. lika vackra, underbara, tokiga (faktiskt e det så! 😉 ) o mer än älskvärda! ? att säga tack för att du delar med dej låter kanske lite fel, men jag e glad att du gör det! Eran vackra dotter borde hela världen få se! 🙂 ♡
  stoor kraam o massa kärlek! ♡ vi ses imorrn fina! ?

  1. Men Helena! Du skriver så orden går rakt in i hjärtroten! Tusen tack!
   Jag har ju alltid lite vånda över dessa inlägg, men när jag ser responsen så blir det liksom rätt…
   Epitetet tokig tar jag till mig med glädje!
   Stor kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.