Jag har haft lite problem med rubriken på detta inlägg. Tänkte skriva ”got balls”, men var lite rädd för att jag skulle hamna under någon snuskstämpel då.. 🙂 Men så använde jag google translate och där skrev man ”fått bollar”, så det hade väl egentligen funkat. (Herreminje… 🙂 )

Bilden jag hade som idé för detta blogginlägg har varit klar ett tag nu, men har varit spyfärdig på fotot. Detta var den bild jag lämnade in till universitetet, och jag har suttit och pillat med bilden mer timmar än jag egentligen vill tänka på. Nu har bilden fått svalna lite, och då kunde jag titta lite på kortet igen – och bara spinna loss och ha kul! Det var länge sedan var som jag tog ut svängarna med mina bilder. Mycket länge sedan….

Bloggbrud web
Såhär såg bilden ut som jag lämnade in och fick godkänt på. Umeås ”krav” var att man skulle ha ett montage på minst 3 bilder, och det skulle vara personer på så många som möjligt av dom. De hade en massa andra krav, men det slipper ni. I alla fall, bilden på mig är en bild, kulan är en bild och innehållet i kulan är en bild.

 

Men…nu spinner vi loss och har lite kul, eller hur???

 

Vet ni var man fick idén till Hannibal Lecter? Det vet jag – från mig…!
hannibalkulaweb
Jag ska kräva dom på ersättning förresten. Kommer att tjäna massor med KULOR på denna bild..hahahaha…

Om inte Hollywood skulle ge mig pengar, hade nog dessa kunnat betala mig för att inte publicera denna bild. Några av de goa´medlemmarna i TILT photogroup njuter under Åmåls bluesfest.

blueskulaweb
Har ni sett reklamen för poker på TV? Full Tilt story? Skulle vilja påstå att jag har en triss här… ja – i glädje alltså…:-)

 

mimmimariaweb
Eller personerna som satt bakom rutan på denna restaurant på Kinnekulle. Jag och Mimmi stod nämligen där ett tag. Misstänker att de var hyfsat trötta på oss!
skrevweb
Eller under mitt ”självporträttsrace”. Inte så fiffigt att trycka på fjärrkontrollen på kameran när jag har ansiktet i Terjes skrev kanske..? 🙂
santamariaweb
Jupp, så är det…mitt namn förpliktigar.. 🙂

Fast sedan lade jag in några minnen från himla goa´fototurer!

terjekula kopieraweb
Sommaren 2014 – underbar!

Och till sist, ett kort som har fått vila till sig lite, men som jag bara gillar – mycket!
forsbackaweb
Svensk sommar, oslagbart!

Visst får man mer energi när man får göra preciiiiis som man vill?

6 reaktioner på “Great balls of fire!”

    1. Tack Lena! Jädrans mycket pill var det. Kanske mest med att fixa till fru Olsen, men även det ingick i uppgiften! 🙂
      Jag gick ”Digital bild” på Umeå universitet. Utbildningen var sådär…
      Må gott själv!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.