Vissa dagar blir bara sådär himla goa´!

I fredags kom jag hem lite tidigare än jag brukar. Det var så himla skönt att bara ta det lugnt och ”halle sig” lite. (Ni som inte är ifrån trakterna runt Värmland, slå upp det, eller fråga mig…. 🙂 )
Vädret var sådär gott, så vi tog en promenad ner till stan, fick undan några ärenden, och satte sedan fart mot vår AW på Strands.

-9942-2
Det är ju inte ett dugg vackert runt Vänern eller så..

Jag hade väl uttryckt en viss ”önskan” om att få blir firad för mina högskolepoäng (Jag vill ha ett glas vin idag – punkt…! 🙂 )

Har ni varit med om sådana dagar, när energierna bara är rätt? Igår var en sådan dag. Gott folk, alla på rätt humör, och rätt blandning på människorna på vårt AW. Man bara är, och man bara njuter….

-9961
Gemytet syns nästan på bilden va? Såhär är det på Strands ofta…!

 

Vi har ju alltid AW/fotofika på detta café på fredagar. De som kan kommer, och jag och Terje kan alltid… 🙂
Dessa fikor är den bästa sparken och energikicken man kan få. Jag menar, hur kan man inte må bra med ”Grabbarna Grus”? Va???! Dom är ju bara dom bästa…!

Grabbarnagrus
Igår planerade vi några riktigt goa resor. Går de i lås, så kommer det att bli så himla bra! Vi satt och spånade en massa annat, och får det bara puttra lite så kommer det att bli så bra! Men trippen, trippen…den kommer bli buskul!

När jag tänker efter, så har dessa energier funnits på plats hela veckan. Goa´samtal med massa kvalité, en inbjudan som gladde massor – och som fick mig att le resten av dagen.

Så nej, det blev ingen ”Freaky Friday”, det blev ”The best friday”…!

8 reaktioner på “Freaky Friday?”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: