För någon vecka sedan var jag på återbesök på Sahlgrenska. Hade äntligen en träff med en dietist! Jag har väntat ett bra tag. Det känns nästan som en dröm att kunna skriva detta, men det känns som att min besvärliga allergi har lugnat sig nåt lite. Och efter träffen med dietisten kan jag nog plocka tillbaka några maträtter igen. Är det verkligen sant?! Jag är så glad! Kan ärligt säga att jag är såååå värd det!

Vi var uppe riktigt tidigt, och jag hade tänkt att fota hela vägen ner – men gissa vem som hade tröttmössan på? 🙂 Där sitter den där goe Terje och kör, och jag sover som en gris! 🙂

Så fotandet började efter mitt besök på sjukhuset 🙂 Jag tog en massa bilder på Liseberg, och hade en riktigt finurlig tolkning på bilderna – men de är riktigt dåliga… 🙂
Istället får ni stå ut med tadamtadam – naturbilder! (Årets skräll? :-))

På nervägen var vädret klatschigt grått, och man blev inte direkt sugen på att fota, men hemvägen!

-0839
Någonstans utanför Brålanda var ljuset direkt magiskt! Som väl var hade Terje sinnesnärvaro att åka in på denna väg!

-0843
Det var ren och skär magi, och jag blev nästan stressad. Tänk om ögonblicket glider mig ur händerna? Man tittar åt alla håll, och undrar hur man ska hinna med att fota – och så ser man på Terje, som beter sig likadant –  och så blir man ännu mera stressad! 🙂

-0860
Denna bild trodde jag inte skulle fungera – trodde att bilden på dimman skulle bli bättre – men visst är detta förbaskat vackert?

-0851
Som sagt, vi stod mest: Vänd kameran åt höger, åt vänster, åt höger, åt vänster. Ljuvligt!

-0869
Jag vet att de flesta tyckte att vädret dessa dagar var alldeles för kallt, men hur kan man inte tycka om vintern? Jag gör det i alla fall. Luften blir så ren, det är så härligt ljust på morgonen. För mig är detta magi!

NU ska jag ägna mig åt sportbilder – har föst dessa bilder framför mig ett tag, men nu är det slut på ursäkter! 🙂

Jag vill också från djupet av mitt hjärta tacka för allt gensvar jag fått på mitt förra blogginlägg. Är helt tagen av era kommentarer, mail och sms. Jag trodde inte att jag berörde så många, som jag faktiskt gjort. Att vår lilla tjej är saknad, det har jag förstått på er alla – och det känns så skönt att ha er alla i vårt liv. Så, en stor kram från mig till er. Tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: