Jag har säkert skrivit det här massor med gånger, men gör jag det igen. Det togs inte mycket kort på mig som barn. Mina föräldrar hade inte intresset, därför finns det begränsat med foton på mig. Rätt som det är trillar det ner något foto som någon så snällt skickar – och då blir jag så glad.

För några år sedan fick jag detta kort, och jag älskar det! Hur konstigt det kan låta så känner jag igen mig på detta foto… 🙂
934116_4803761024271_1934993962_n
Får jag presentera min första kärlek Bengt-Arne (fast han kallar sig numera Be A).

Jag är ju lyckligt gift med min stora kärlek Terje. Han är den bäste jag kunnat få, och han känner mig bättre än jag känner mig själv – vilket ju kan knäcka mig ibland.. 🙂

Dock var han inte den förste. Det var Bengt-Arne. Utav honom fick jag min första puss i farstun i mitt barndomshem, och vi skulle gifta oss minsann!

I Vårviks kyrka skulle vigseln ske. (Vet inte var kyrkan är, vilket kanske är lite illavarslande, men tror Tösse… :-)) Jag skulle ha en ”peng på huvudet” (krona). Till bröllopsmiddag skulle vi ha ”sås med gräs i” (dillsås), och vi skulle även servera ”lefferpastejsmörgås”.
Ni måste erkänna att detta låter sött, eller hur? Det tycker jag!

Jag känner att jag vill ha en vinkling/mening med mina inlägg, och bollade med Be A om denna bild. Han föreslog ”Ska vi plocka körsbär i min trädgård”, och det gick jag igång på!

Men alltså, egentligen…bilden är så himla söt, så det räcker med bara den….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: